Bumerang Deneyim Günleri Ankaralı Bloggerlarla Buluştu


"Bumerang Deneyim Günleri", her ay farklı kategoride içerik üreten ve farklı şehirlerde yaşayan bloggerlar ile buluşuyor. Bumerang bu kez  22 Ekim 2014' te   Ankara'da yeme- içme üzerinde içerik üreten bloggerları Gaziosmanpaşa Num Num'da  bir araya getirdi.
Mix Mondial Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğin ev sahipliğini Hürriyet İnternet Gurubu İnteraktif Servisler Uzmanı Hilal Meriç ve Ahmet Erten yaptı.
"Nedir bu Mix Mondial?" derseniz; bu yıl 7 Ekim- 5 Kasım tarihleri arasında İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya, Eskişehir ve Bursa' da 100'den fazla en iyi bar, gece kulübü, restoran ve kafede beşincisi düzenlenen "Kokteyl Festivali" diyebiliriz.
Mix Mondial haftası boyunca dünyanın en farklı ve lezzetli kokteylleri, birbirinden eğlenceli etkinliklerde katılımcıları ile buluşuyor. Biz Ankaralı bloggerlar da Bumerang deneyim günleri sayesinde bu ekinliğe katılma fırsatı bulduk.


Kokteyl tadımından önce Gaziosmanpaşa Num Num'ın birbirinden lezzetli atıştırmalıklarını tattık.

  
BALIK PANE


MİNİ KOKTEYL KÖFTELER


PATATES TAVA

MİNİ BURGERLER

SIMIRNOFF APPLE BITE 

BAILEYS CHOCLATE CRUSH 

 SIMIRNOFF APPLE BITE KOKTEYL

CAPTAIN MORGAN&COLA KOKTEYL

GORDON'S FRESH HUNT KOKTEYL

CAPTAIN MORGAN SWEET& SOUR KOKTEYL

Kokteyllerin tadımından önce içerikleri hakkında bilgi aldık. Benim en çok beğendiğim kokteyl Baıleys Choclate Crush oldu.
Bu keyifli etkinlikte Ankaralı bloggerları bir araya getiren Hürriyet Bumerang ekibine özellikle Hilal Hanım ve Ahmet Bey'e sonsuz teşekkürler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder