Markör'de Etkili İletişim ve Etkin Blog Yazma Semineri


 
Markör Markalaştırma Ajansı'nın Ankaralı bloggerlar için düzenlediği seminerler hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta sonu ben de   MAX FM ( 95.8) dj’yi. Türkiye’yi uyandıran adam Özgür Aksuna’ dan  “Etkili İletişim”, sevgili Oburcan’ dan da “Etkin Blog Yazma” konusunda seminer almak için Markör’deydim.
Oldukça keyifli, samimi bir ortamda gerçekleştirilen seminerlerde hem yeni bir şeyler öğrenmenin mutluluğunu tattık hem de her biri kendi alanında isim yapmış blogger arkadaşlarla blogları ve daha iyi olmak adına neler yapılabilir üzerine konuştuk.

Üç saat süren seminerin hepsini aktarmam zor ancak ana başlıklar olarak; Özgür Aksuna bizlere iletişim nedir, iletişimin amacı, etkili iletişim becerileri, iletişimde yapılan hatalar konusunda bilgiler verdi. Sunum aralarına eklenmiş yarışmalar, ödüller bizleri ayrıca keyiflendirdi. Özgür Aksuna, tüm katılımcılara birer kitap hediye etti.

Namı değer Oburcan,  etkin blog yazma, blog tasarımı, blog yazılarında yapılan hatalar, içerik oluşturma, sosyal medyanın kullanımı konusunda kendi kişisel deneyimlerini bizlerle paylaştı.
Ankaralı bloggerlara yönelik çalışmalarından dolayı  Markör’e ,Özgür Aksuna’ya ve Oburcan’a sonsuz teşekkürler...

4 yorum:

  1. Elinize sağlık Sevgi Hanım, o güzel günün hoş bir güncesi oldu sayenizde:))

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Sağlık olsun, eminim daha çok eğitim olur bu yıl...

      Sil